Coneixeu Frames Percussion?

L’Auditori de l’Ateneu acollirà, el proper diumenge 18 d’octubre a les 19 h, el concert FRAMES PERCUSSION.

Frames és un grup de percussió dedicat als nous repertoris. Format per destacats percussionistes catalans, membres de grups com CrossingLines o bcn216, el seu respecte i la seva dedicació a la música del nostre temps els permet afrontar els programes més exigents. Com per exemple el què presentaran a Banyoles, dedicat al post-minimalisme nord-americà.

En el marc d’aquesta proposta musical tan original, la formació Frames oferirà un assaig comentat a tots els alumnes de percussió/bateria de l’Escola Municipal de Música de Banyoles. Aquest assaig tindrà lloc el mateix diumenge a les 17:30 h i permetrà als alumnes i als seus familiars veure de prop aquest grup de percussió.

Aquest assaig està obert a tots els alumnes i familiars de percussió de l’escola. Si esteu interessats a assistir-hi només cal que ho confirmeu al 972 576 049 o bé a emmusica@ajbanyoles.org abans del divendres 16 d’octubre a les 11 h.

Al mateix temps, disposem de 10 invitacions pel concert que es durà a terme a les 19 h. Aquest serà el primer d’un nou format de concerts de l’Auditori, CONCERTS DE PROP, concerts de proximitat amb un aforament reduït. El programa del concert i la pròpia proposta fa que el recomanem per alumnes de més de 12 anys.

Si esteu interessats en tenir una invitació (aquestes només són pels alumnes, no acompanyants) només cal que ho confirmeu al 972 576 049 o bé a emmusica@ajbanyoles.org abans del divendres 16 d’octubre a les 11 h.

Per saber més detalls de la proposta musical: www.framespercussion.com

Programa del concert: J. Trueting: Extremes; D. Lang: The so-called laws of nature

Des de l’EMMB estem convençuts que activitats com aquesta formen part de l’educació musical del nostre alumnat i són essencials per enriquir-los musicalment, educar l’oïda i motivar-los.

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre interès.

Nota per imprimir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s