Assaig comentat de Frames Percussion

L’Auditori de l’Ateneu va acollir ahir el concert de FRAMES PERCUSSION. Frames és un grup de percussió dedicat als nous repertoris. Format per destacats percussionistes catalans, membres de grups com CrossingLines o bcn216, el seu respecte i la seva dedicació a la música del nostre temps els permet afrontar els programes més exigents.

En el marc d’aquesta proposta musical tan original, la formació Frames va oferir prèviament al concert un assaig comentat a tots els alumnes de percussió/bateria de l’Escola Municipal de Música de Banyoles. Aquest assaig va ser una oportunitat per veure de prop aquest grup de percussió i intercanviar coneixements i experiències.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s