Vocabulari il·lustrat d’instruments musicals

Fa ben pocs dies s’ha presentat el Vocabulari il·lustrat d’instruments musicals , un recull de 262 termes classificats temàticament en les cinc grans categories en què es divideixen els instruments musicals:  idiòfons,  membranòfons,  cordòfons,  aeròfons i electròfons.

Cada entrada presenta la dvocenominació en català, la imatge que la identifica i els equivalents en castellà, anglès i francès. La selecció que s’hi presenta prové de diferents reculls terminològics previs del TERMCAT, i representa la fase inicial d’un projecte més ampli en curs d’elaboració sobre els instruments musicals.

Un treball que hem trobat molt interessant i enriquidor, que podeu consultar aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s