Agenda mes de febrer

calendaris-copiaBenvolguts/des,

durant d’aquest mes de febrer estan previstes les següents activitats/reunions. Demanem que llegiu atentament les notes corresponents per estar-ne ben informats. Si teniu qualsevol dubte o necessiteu algun aclariment, podeu adreçar-vos a Secretaria.

  • Dijous 11 de febrer, 21 h. Reunió informativa sobre la participació de la Banyoles Big Band, la JOB Batevic i el Cor Gran al festival EMUSIK de Donostia. Llegiu aquí la convocatòria.
  • Divendres 19 de febrer, 13 h. Concert a l’Institut Brugulat a càrrec de la Banyoles Big Band i la JOB Batenvic. En breu penjarem la informació.
  • Divendres 19 de febrer, 19 h. Concert dels conjunts instrumentals d’ORFF. Llegiu aquí la informació relativa al concert d’ORFF.
  • Dissabte 20 de febrer, matí. Intercanvi de combos de l’EMMB amb combos de l’EMVic. Llegiu aquí la nota informativa dels combos.
  • Del 22 al 26 de febrer, 20 h. Setmana d’audicions col·lectives d’instrument. Llegiu aquí la informació sobre la setmana d’audicions col·lectives.

ATENCIÓ! Tingueu en compte que durant la setmana d’audicions col·lectives d’instrument les classes quedaran suspeses a partir de les 17:45 h, exceptuant les de Sensibilització i Iniciació o alumnes que no participin a les mateixes audicions.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s