Reunió informativa EMUSIK i Eclèctic

El passat dijous 11 de febrer es va celebrar una reunió informativa adreçada a les famílies amb alumnes al Cor Gran, la secció Batenvic de la JOB i la Banyoles Big Band. En aquesta trobada es van explicar dos dels grans projectes que s’estan treballant per aquest final de curs per aquestes tres formacions:

  • Participació al Festival EMUSIK 2016, a Donostia, els dies 5-8 de maig.

L’EMUSIK és el festival d’escoles de música que se celebra cada 2-3 anys a una ciutat europea i que està organitzat per la Unió Europea d’Escoles de Música. Enguany el festival es durà a terme a Donostia (País Basc) coincidint amb la capitalitat europea de la cultura d’aquesta ciutat.
Milers de músics provinents de 26 països interpretaran un repertori musical que abarca peces clàssiques i música moderna, a més d’un tema comú que serà una cançó creada per a l’ocasió i que es tocarà simultàniament entre tots els participants.

Dossier informatiu EMUSIK

  • Eclèctic, una coproducció dels festivals (a)phònica i Porta Ferrada.

L’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols i l’EMMB decideixen preparar conjuntament un espectacle a través de les seves formacions vocals de nivell mitjà. Prop de 80 joves cantaran un repertori que va des de Britten a Alaska oferint un espectacle original, diferent i de qualitat que va més enllà del concert tradicional ja que inclou una proposta escènica que el complementa.

Presentació Eclèctic

Per a qualsevol dubte o aclariment, estem a la vostra disposició a Secretaria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s