Setmana d’audicions col·lectives d’instrument

Durant la setmana del 22 al 26 de febrer de 2016 tindran lloc les audicions col·lectives d’instruments i es celebrarà el X Concurs de Composició de Piano de l’EMMB.

_DSC5223En aquestes audicions es treballa la música en grup i es posa en comú el repertori i altres aspectes musicals. El Concurs de Composició de piano, que enguany arriba a la seva desena edició, és una activitat adreçada als alumnes d’aquest instrument que hi participen a través de composicions musicals pròpies. Aquest any totes les composicions giraran al voltant del tema de l’Aniversari.

Totes les audicions es faran a les 20 h a l’Auditori, de dilluns a divendres. Properament el vostre professor/a d’instrument us indicarà, a través de l’agenda, el dia de la setmana que tocarà el vostre fill/a.

ATENCIÓ! Durant la setmana del 22 al 26 de febrer se suspendran les classes a partir de les 17:45 h, menys en els casos de Sensibilització, Iniciació i adults. Llegiu la nota informativa audicions col·lectives.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s