S’acaba la setmana d’audicions col·lectives d’instrument

Divendres passat va acabar la setmana d’audicions col·lectives d’instrument. En aquestes audicions es treballa la música en grup i es posa en comú el repertori i altres aspectes musicals.Prop de 240 alumnes van omplir l’Auditori de dilluns a divendres. Una gran feina per part dels alumnes i els professors!

Durant aquesta setmana, també es va celebrar el tradicional Concurs de Composició de piano, que enguany arribava a la seva desena edició. Aquesta és una activitat adreçada als alumnes d’aquest instrument que hi participen a través de composicions musicals pròpies. Aquest any totes les composicions anaven al voltant del tema de l’Aniversari. Divendres es van entregar els premis i els professors van fer uns arranjaments de les peces guanyadores. Gràcies a tots els que hi vau participar!

20160226_203013

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s