Concert a l’institut Brugulat

El divendres 19 de febrer els alumnes de la JOB Batenvic i la Banyoles Big Band van fer un concert molt especial. Van sortir de l’equipament de l’EMMB, del propi Ateneu – CMEM, per anar a tocar a un dels instituts de Banyoles.

El concert va ser a les 13 h i hi van assistir com a públic tots els alumnes de 1r i 2n d’ESO d’aquest centre, acompanyats de diferents professors i personal del mateix Brugulat. Prop de 250 persones van omplir el pavelló per sentir la JOB Batenvic interpretant un repertori variat de diferents autors i èpoques i la Banyoles Big Band tocant clàssics de jazz i de swing.

Aquesta va ser la primera experiència d’un projecte nou de l’EMMB que consisteix en fer arribar la música que s’estudia a l’escola a diferents centres educatius del municipi. Pels nostres alumnes és un important repte tocar davant de companys/es i professors/es i pel públic una bona oportunitat de conèixer què es fa des de l’EMMB. Està previst realitzar un concert cada curs en un centre de secundària diferent.

Agraïm al Brugulat la bona acollida i la predisposició perquè tot sortís tant bé. Us deixem amb algunes fotos de l’activitat:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s