Guitarrada 2016

El passat cap de setmana es va celebrar la XVI Guitarrada de les Comarques Gironines, una activitat que va consistir en un cap de setmana de colònies on els prop de 150 participants es van conèixer, van assajar junts i van compartir l’experiència de formar part d’una gran orquestra de guitarres.

Diumenge passat, a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, es va dur a terme el concert final, on aquests joves guitarristes van interpretar temes de bandes sonores de Disney. Des de l’EMMB hi van participar tres estudiants que van viure una molt bona experiència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s