Mostra d’instruments als alumnes de Sensibilització

20160308_181759.jpgAl llarg d’aquest segon trimestre, els alumnes de Sensibilització 3-4-5 han fet la Mostra d’instruments. Cada setmana, dins l’horari habitual de classe, els professors d’instrument de l’escola han anat a les aules de Sensibilització acompanyats d’un dels seus alumnes per ensenyar-los el seu instrument, explicar-ne el so, la família a la que pertanyen i, sobretot, sentir-lo i veure com es toca.

D’aquesta manera, han vist de prop la bateria, el clarinet, el contrabaix, la flauta travessera, la guitarra clàssica i elèctrica, el piano, el saxofon, el trombó, la trompeta, la viola, el violí i el violoncel. Quin els haurà cridat més l’atenció? Mireu aquestes fotos i en veureu un tastet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s