L’EMMB i l’Aula de Teatre organitzen “Que comenci!”, un casal d’estiu d’arts escèniques

El dissabte 9 d’abril es presenten els casals d’estiu municipals, inscrits en el projecte Lleure per a tothom, impulsat pel Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural i per l’Ajuntament de Banyoles.

9 abril 2016 mailingLleure per a tothom és un projecte que pretén fomentar la interculturalitat i la cohesió social a través de l’educació en el lleure. És per això que, per segon any consecutiu, s’organitza una presentació conjunta dels casals d’estiu municipals, amb l’objectiu de donar-los a conèixer en el marc d’una jornada lúdica i informativa.

Per primer any, l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB) i l’Aula de Teatre formen part del projecte. Ho fan a través de Que comenci!, un casal d’estiu d’arts escèniques que treballarà la música, el teatre i la dansa de forma interdisciplinària, divertida i creativa. L’objectiu és que els nens i nenes de 5 a 14 anys participin en el muntatge i la posada en escena d’un musical.

La presentació de Que comenci! i la resta de propostes de casal serà el dissabte 9 d’abril a les 16:30 h a l’espai de la Muralla. La jornada comptarà amb  tastets de jocs tradicional i cooperatius, activitats esportives, jocs manipulatius per a infants de 0 a 3 anys o tallers amb materials de rebuig. Que comenci! proposa un taller d’uns quaranta minuts en el qual es farà un tastet del que serà el contingut i dinàmica del casal. Serà a les 17:15 h i a les 18:15 h. Us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s