Giraconcert 2016

El divendres 15 i el diumenge 17 d’abril, alumnes de l’EMMB van participar al Giraconcert, una activitat organitzada pel Conservatori de Música de Girona que té per objectiu que els joves músics de les comarques gironines es coneguin i compateixin amb altres estudiants l’experiència de fer petita gira de concerts per diverses poblacions.

Enguany ha estat el segon curs en el qual hi han participat estudiants del’EMMB. Olot, Breda, Santa Cristina d’Aro, Banyoles, Girona, Calonge, Sant Gregori, Puigcerdà i Torroella de Montgrí han acollit 16 concerts simultanis i audicions de tot tipus i edats.

Felicitats a tots els participants i a l’organització!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s