La participació al festival EMUSIK 2016: una gran experiència

Les formacions grans de l’EMMB van participar el passat cap de setmana a la 22a edició del Festival Europeu d’Escoles de Música, que enguany es va celebrar a Donostia i va acollir nou mil músics procedents de vint-i-sis països diferents, agrupats en quatre-centes vint formacions.

L’EMUSIK 2016 es va inaugurar el divendres 6 de maig a les onze del matí a Illumbe, on es van reunir tots els participants per interpretar junts, entre altres peces, la Marcha de San Sebastián, Txanton piperri, el himno de Europa i una cançó composada expressament pel festival Musikatu bizitza.

La mateixa tarda de divendres, el Cor Gran, la Big Band i la JOB Batenvic van realitzar el seu primer concert  a les 18 h a Arrasate. L’endemà al migdia, es va fer un altre concert conjunt a la plaça Espanya de Vitòria amb l’Escuela Municipal de Música Luis Arámburu de Vitòria-Gasteiz, equipament amb el qual estan agermanats durant tot el Festival. La clausura va ser el mateix dissabte a les 20 h a Sagües (Donostia).

Els cinquanta alumnes i sis professors de l’EMMB van viatjar conjuntament amb els estudiants i professorat de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols – Platja d’Aro, amb qui aquest curs s’està treballant un repertori comú. Aquestes col·laboracions i la participació a aquests tipus de festivals és una aposta decidida des de l’Escola per fomentar la pràctica de la música en grup, la cohesió de l’alumnat i l’obertura a noves experiències i coneixements musicals.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s