Finalitza la roda d’instruments

Ahir dimecres va ser l’últim dia de la Roda d’instruments pels alumnes d’Iniciació (6 anys). Aquesta és una assignatura a través de la qual els nens i nenes coneixen de prop tots els instruments que s’imparteixen a l’escola. Durant tres sessions han conegut, provat, bufat i s’han atrevit amb el saxo, el clarinet, la flauta travessera, la trompeta, el trombó, el violí, la viola, el violoncel, el contrabaix, el piano, la percussió i la guitarra. L’objectiu d’aquesta matèria és fomentar la diversitat instrumental a l’EMMB per així fer créixer les formacions instrumentals com són la Jove Orquestra de Banyoles, la Banyoles Big Band i els grups de cambra i combos.

En la darrera sessió del curs, els professors/es van oferir un petit concert als nens i nenes, cadascú amb el seu instrument. I llavors van poder fer preguntes i compartir quin instrument els agradava més i perquè. Han estat nou mesos ben aprofitats. Ara els toca escollir quin dels instruments els ha agradat més. En poden triar tres i a finals de juny se sabrà quin instrument s’ha assignat a cada alumne/a.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s