Eclèctic: un espectacle de l’EMMB al Festival de la Veu (a)phònica

20160416_CorBanyoles-CorSantFeliu_007Aquest any l’EMMB serà present al Festival de la Veu (a)phònica a través d’un espectacle molt especial que és fruit de la col·laboració entre la nostra escola i l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols: ECLÈCTIC.

Es tracta d’un espectacle on es barregen repertoris d’èpoques i estils diferents, del clàssic Britten a l’Alaska dels vuitanta, amb el cant coral com a protagonista. Una suma d’esforços que es plasma en un muntatge en què hi participen reconeguts professionals de l’àmbit de les arts escèniques. De la seva mà, gairebé un centenar de nois i noies d’entre 12 i 17 anys portaran a escena tota l’emoció de la veu, realçada amb el treball coreogràfic.

Us animem a assistir-hi com a públic amb els vostres fills/es ja que veureu així el resultat final d’uns de les formacions amb més força de l’EMMB: el Cor Gran.

Eclèctic es representarà el divendres 24 de juny a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles (en sues sessions: 17h i 19h) i el dissabte 2 de juliol a Sant Feliu de Guíxols (20:30h). En aquest enllaç podeu comprar les entrades per les representacions a Banyoles.

Us hi esperem!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s