Cosmos Quartet a l’Auditori de l’Ateneu

cache_53891650Nascuts a Barcelona l’any 2013, a partir de l’amistat i complicitat de quatre músics, Cosmos Quartet és una de les formacions de corda que ha entrat en escena amb més força, a l’estela de referents com ara el Quartet Casals. Han estat guardonats amb el Concurso Internacional de Música de Cámara de Castilla y León, ISA Festival o The Carl Nielsen International Chamber Music Competition de Copenhagen.

Cadascun dels seus membres han mantingut trajectòries internacionals com a solistes, músics de cambra i orquestra o treballant amb professors i en escoles europees, com ara Londres, París, Ginebra, Colònia, Stuttgart i Basilea, i també a Michigan, als Estats Units.
El concert que presentaran a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles és un recorregut per tres segles d’història del repertori per a quartet de corda, i es concretarà en peces de Haydn, Mendelssohn, Bartók i Beethoven.

Tot i la seva joventut, la formació ha sigut convidada a participar al Festival de la Fundació Monteleón 2014 i, a banda de a Catalunya, han actuat a Madrid, a diferents ciutats d’Àustria, a Escòcia i a França.

Us recordem que, com a alumnes de l’EMMB, gaudiu d’un 20% de descompte en les entrades, que podeu adquirir a través del web http://www.cultura.banyoles.cat o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (al passeig de la Indústria, 25 // 972 57 00 50, de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h i divendres de 8:30 a 17:45 h).

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s