Renovació del Consell Escolar de l’EMMB

El curs 2013-2014 es va crear el Consell Escolar de l’Escola Municipal de Música de Banyoles. Aquest és el màxim òrgan de govern dels centre educatius i permet implicar en major mesura a la comunitat educativa en el dia a dia de l’EMMB. Segons el calendari del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, aquest mes de novembre toca renovar la meitat dels seus membres, constituint un Consell Escolar que serà vigent durant dos anys més.

eleccions-consells-escolars-300x248Per renovar el Consell Escolar de l’EMMB caldrà escollir, per votació directa, 1 pare/mare/tutor que representin aquest col·lectiu i 2 alumnes (a partir de 1r d’ESO), que facin de portaveus de l’alumnat.

Si us interessa presentar-vos com a candidats/es, podeu adreçar-vos a la Secretaria de l’escola fins al 18 de novembre. Formar part d’un Consell Escolar implica, a grans trets, assistir a un màxim de tres reunions al llarg del curs escolar. Trobareu més informació aquí.

Procés i calendari:

  • Del 10 al 14 de novembre: Consulta a Secretaria del cens electoral de pares, mares i tutors i el cens d’alumnes de partir de 1r d’ESO.
  • Dies 14 i 15 de novembre: període de reclamacions d’aquest cens
  • Del 16 al 18 de novembre: presentació de candidatures a la Secretaria de l’EMMB.
  • 22 de novembre: publicació de les candidatures al tauler d’anuncis i al blog de l’EMMB.
  • Del 28 de novembre al 2 de desembre: Votacions a la secretaria de l’EMMB (horari 10h a 12h – 16h a 19:30 h). Cada elector/a (pare, mare, alumne a partir de 1r d’ESO) podrà votar un màxim de 1 pare/mare o 2 alumnes com a representants del seu sector al Consell Escolar.
  • 5 de desembre: publicació dels resultats de les votacions.

Us animem a participar d’aquest procés ja que el Consell Escolar resultant serà un òrgan de participació que jugarà un paper important en el  funcionament de l’EMMB en els següents dos anys.

Per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s