Aquest curs… gravarem un CD!

Cada curs l’EMMB planteja un nou repte als seus alumnes, amb la voluntat de mantenir l’escola activa, fer-la créixer, oferir noves experiències als usuaris i famílies i mantenir viva la motivació d’alumnat i professorat. Després de diversos cursos d’intercanvis nacionals i internacionals enguany es planteja una proposta diferent però igualment ambiciosa: fer un enregistrament d’àudio amb les formacions instrumentals grans de l’EMMB, la Jove Orquestra de Banyoles i la Banyoles Big Band.

Aquesta proposta suposa:

  • un cap de setmana d’assaigs previs en una casa de colònies. Serà un stage intensiu de dos dies en el qual es treballarà el repertori estudiat, es faran parcials, activitats relacionades amb la música i s’acabarà la jornada amb un assaig obert a les famílies.
  • un cap de setmana de gravació a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles durant el qual viuran i aprendran el que significa un enregistrament professional.

El resultat serà la publicació d’un CD físic que esdevindrà testimoni del treball i dels resultats aconseguits durant els últims anys.  El projecte es complementa amb la producció d’un vídeo que documentarà el procés de treball dels alumnes, els assajos a l’escola, a l’stage i, finalment, l’enregistrament i la posterior postproducció del CD.

El tr20160416_111442eball musical que requereix aquest projecte va molt més enllà de preparar un repertori per a una actuació com fins ara havíem fet. Enregistrar exigeix millorar i elevar el nivell dels músics en particular i de les formacions de l’escola en general. Per això, estem convençuts que serà un estímul important pels alumnes de la JOB Balma, JOB Batenvic i Banyoles Big Band.

Document repartit a la reunió informativa 14/12/2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s