Guitarrada 2017

Per segon any, l’Escola Municipal de Música de Banyoles proposa als seus alumnes de guitarra de Nivell elemental i Nivell Mitjà participar a la Guitarrada, una activitat destinada a estudiants i joves intèrprets de guitarra, que consta d’unes jornades de treball durant un cap de setmana i d’un concert.

L’objectiu de la trobada és aprendre a treballar i conviure en grup, descobrir el món de l’orquestra i treballar amb altres professors amb tècniques diferents, per això durant el cap de setmana es fan assajos intensius combinats amb descansos i activitats de lleure dirigides per monitors titulats. El concert es realitza el diumenge següent del cap de setmana de les jornades. Cada edició es celebra en una localitat diferent d’arreu de Catalunya, enguany serà a Figueres.

En la següent carta informativa trobareu tots els detalls de la proposta. Teniu temps de confirmar la vostra participació fins el 19 de gener, els vostres professors de guitarra us donaran més detalls de l’activitat. Carta informativa Guitarrada 2017

Resultat d'imatges de guitarrada

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s