The Madurets: un combo d’adults de l’escola amb molta empenta

maduretsThe Madurets és un grup de música que neix de la trobada casual a l’Escola Municipal de Música de Banyoles  d’uns pares d’alumnes que decideixen posar-se a estudiar un instrument. Alguns d’ells sense cap contacte previ amb la música i d’altres amb una mica d’experiència musical, han esdevingut un grup que interpreta, en vàries festes i activitats banyolines i gironines, repertori que inclou clàssics del rock independent: des de Joy Divsions a Depeche Mode passant per The Cure, The Smith, Ramones, Pixies, Lou Reed. The Madurets acaba d’estrenar un web on trobareu tota la seva informació:

madurets-2

L’EMMB compta cada vegada amb més alumnes adults que reben classes individuals d’instrument, llenguatge musical i/o classes de combo o formacions instrumentals. Us animeu? No dubteu en demanar-nos informació a Secretaria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s