Teniu ganes de Jam Session?

La Jam Session de l’EMMB ja és a tocar. El proper dimecres 1 de febrer (19:30 h) a l’Auditori tindrà lloc la tradicional Jam Session de l’escola, una oportunitat per treballar la improvisació musical a partir de temes llegendaris com aquests:

L’accés a la Jam Session és obert i gratuït. Podeu entrar i sortir sense problema ja que no hi ha grada, és un concert a peu dret. Recomanem l’assistència a tots els alumnes de l’escola de qualsevol edat i als seus familiars ja que és una bona oportunitat per veure en directe els diferents instruments i entrar en contacte amb la formació de música moderna que s’ofereix a l’escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s