Assaig obert amb The Klezmatics

kzL’Auditori de l’Ateneu acollirà, el diumenge 5 de febrer a les 19 h, l’únic concert a l’estat del grup novaiorquès The Klezmatics, un grup cèlebre internacionalment, guanyador d’un Grammy i superestrella del klezmer. En el marc d’aquesta proposta musical i del programa de l’EMMB La classe va a concert, aquest llegendari grup de klezmer novaiorquès obrirà el seu assaig als alumnes de l’EMMB i les seves famílies.

Aquesta serà una oportunitat única per acostar-se i gaudir, en un format de proximitat, d’un dels grups de referència de la música jueva a nivell internacional.

Aquesta activitat tindrà lloc el mateix diumenge 5 de febrer a les 17 h a l’Auditori. Si esteu interessats a assistir-hi només cal que ho confirmeu a Secretaria, trucant al 972 576 049 o bé a emmusica@ajbanyoles.org abans del dijous 2 de febrer a les 15 h.

Carta informativa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s