Promoció entrades 2×1, concert Webern Kammerchor

El Webern Kammerchor és el prestigiós cor de la Universitat de Música i Arts escèniques de Viena.

Actiu internacionalment, ha fet gires al Japó, Finlàndia, Alemanya o els EUA i acaba de guanyar el Concurs Coral Internacional de Spittal an der Drau. El títol de la seva nova producció s’inspira en la cançó de West Side Story de Bernstein en la qual els protagonistes canten el cèlebre “Algun dia, en algun lloc i d’alguna manera trobarem el nostre lloc”.

El divendres 17 de febrer (21 h, Auditori de l’Ateneu) oferiran a Banyoles un concert a capella i amb piano que vol ser un cant a les cultures minoritàries, amb un programa que inclou un recull d’obres populars i tradicionals d’arreu del món i les bellíssimes Cançons eslovaques de Bártok i les Cançons gitanes de Brahms.

Tots els alumnes de l’EMMB podeu gaudir de la promoció 2×1 (dues entrades al preu d’una). Per accedir a l’oferta cal anar a comprar l’entrada presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (de dilluns a dijous de 8:30 h a 18:45 h, i divendres de 8:30 h a 16:45 h), ensenyant el carnet d’estudiant de l’EMMB.

No us ho perdeu!

Webern Kammerchor (Foto Theresa Pewal) (2)_okateneu.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s