Mostra d’instruments als alumnes de Sensibilització

Al llarg d’aquest segon trimestre, els alumnes de Sensibilització 3-4-5 estan fet la Mostra d’instruments. Cada setmana, dins l’horari habitual de classe, els professors d’instrument de l’escola van passant per les aules de Sensibilització acompanyats d’un dels seus alumnes per ensenyar-los el seu instrument, explicar-ne el so, la família a la que pertanyen i, sobretot, sentir-lo i veure com es toca.

D’aquesta manera, veuran de prop la bateria, el clarinet, el contrabaix, la flauta travessera, la guitarra clàssica i elèctrica, el piano, el saxofon, el trombó, la trompeta, la viola, el violí i el violoncel.

Quin els haurà cridat més l’atenció?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s