Arriba el FEMJazz!

Del 25 al 28 de maig torna a Banyoles el FEMJazz! Festival d’Emergències Musicals. Durant aquests quatre dies, el festival serà l’aparador del jazz emergent català amb una quinzena de concerts a diferents espais de Banyoles.

L’EMMB hi serà present amb els combos el diumenge, al Picnic Jazz de la Draga juntament amb combos de les escoles de música de Besalú i Valls. I dins la programació, també hi trobareu alguns professors de l’escola tocant en diferents formacions.

El FEMJazz! s’inaugura demà a les 21 h a la terrassa de l’Ateneu Bar amb l’actuació de Saphie Wells & The Swing Cats i amb ballada de lindy hop inclosa. A partir d’aquí, més concerts on podreu escoltar música improvisada, funk, soul, swing, pop i tots els estils que us vénen al cap amb el jazz com a fil conductor. 

No us ho perdeu!!!

cartellfemjazz1.jpg
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s