Activitats i concerts de final de curs

El curs ja s’acaba i, com cada any, els alumnes i professors de l’escola preparem pels últims dies de juny un seguit d’activitats i concerts per tancar el curs i mostrar el treball realitzat davant de familiars, companys i amics.

Aquest ha estat un curs especial ja que els alumnes de la Jove Orquestra de Banyoles i la Banyoles Big Band han estat protagonistes d’un projecte exigent i pioner a la nostra escola: han enregistrat el primer disc de l’EMMB. Després de molts esforços i hores de treball, aquest enregistrament ja és una realitat i el podrem presentar aquest final de curs. Ens fa molta il·lusió!

També gaudirem dels concerts dels més petits de l’escola, Sensibilització i Cor Petit, que han preparat amb moltes ganes un concert que segur que us agradarà molt. I actuacions dels conjunts instrumentals, grups d’orff, cor mitjà, cor gran, cambres… i la tradicional Jam Session que enguany es farà a la terrassa de l’Ateneu Bar en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Música.

En aquest document us detallem totes les activitats i us animem a venir-hi de públic.

1.jpg

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s