Nou sistema de bonificacions a l’EMMB

L’Ajuntament de Banyoles, com a titular del servei públic de l’Escola Municipal de Música de Banyoles, ha aprovat pel proper curs 2017-2018 un sistema de bonificacions per les quotes mensuals d’aquest servei. L’objectiu és ampliar el nombre de famílies perquè els seus fills/es puguin tenir l’oportunitat d’accedir a una formació musical, o bé facilitar aquest recurs a les que ja en gaudeixen però poden tenir l’opció de rebre aquests ajuts.

A aquest nou sistema de bonificacions s’hi podrà acollir l’alumnat d’Iniciació fins a 4t de Nivell mitjà (6-16 anys), famílies empadronades a Banyoles i amb uns nivells de renda subjectes al que s’indica a les bases.

La sol·licitud es pot demanar a la Secretaria de l’EMMB o bé es pot descarregar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Banyoles. Més informació aquí.

Aquest nou sistema d’ajuts de l’Ajuntament de Banyoles és una molt bona noticía. Confiem que suposi un incentiu més per facilitar l’accés a l’educació musical a un major nombre d’infants i joves de la nostra ciutat.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s