Que aixequi la mà qui vulgui començar el curs 2017-2018.

20170619_JM_Finaldecurs_220.jpg

A l’Ateneu – CMEM ja hi ha les piles carregades i cos i veu preparats per compartir i per tornar a entonar.

El dijous 7 de setembre, primer concert de la temporada a l’Auditori de l’Ateneu amb The Gramophone Allstars Big Band , una proposta del tot recomanable per tots els alumnes de l’EMMB, especialment els de vent i de la Banyoles Big Band! I al trombó… el nostre professor Isidre Palmada! Recordeu que, com a alumnes de l’EMMB, teniu un 20% de descompte en la compra d’entrades.

El dia 12 s’obren aules i complicitats a l’EMMB, ja ho tenim tot a punt. Us recordem que dimarts 5 de setembre, 19:30 h a l’Auditori, hi haurà la reunió de presentació del curs 2017-2018. Us hi esperem!

I, el mes d’octubre, comencen els Cursos Formatius oberts a tota la població… les inscripcions ja estan obertes! Destacar que estrenem un curs de Música i Moviment en família, adreçat a nadons de sis mesos a dos anys acompanyats de la mare i/o el pare. I moltes altres propostes que us poden interessar.

Comencem?

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s