Informacions prèvies a l’inici de curs

Ahir es va dur a terme la reunió de presentació del curs 2017-2018 on es va donar la benvinguda a les noves famílies i a les que ja ens acompanyen d’altres cursos. I avui els professors/es de l’EMMB han realitzat el primer claustre del curs on han treballat de valent perquè aquest sigui un any ben engrescador. I és que ja ho tenim quasi tot llest pel dimarts que ve, dia 12 de setembre, per tornar a omplir les aules de música!

IMG-20170906-WA0000.jpg

Us informem que a l’apartat Documents del blog podeu consultar les llistes actualitzades amb la informació de les aules i els professors/es assignats a cada grup. Els únics horaris/aules que no hi figuren són els d’instrument ja que són individualitzats per a cada alumne. Si teniu cap dubte al respecte ens podeu trucar a Secretaria o enviar-nos un correu electrònic.

També compartim el calendari acadèmic del curs 2017-2018:

Calendari escolar curs 2017-2018-001.jpg

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s