Nou curs, cares noves

Una de les novetats d’aquest curs és que s’incorporen al Claustre de l’EMMB dos professors nous. Aprofitem aquest espai per presentar-los:

La Marta Torres és la nova professora de flauta travessera. Va estudiar al Conservatori Isaac Albèniz de Girona flauta travessera i s’ha graduat al Conservatori Superior del Liceu en l’especialitat d’interpretació de música clàssica i contemporània. És membre del Süsses Trio i del Quintet Galligants, i sovint col.labora amb orquestres com la OBC, la Orquestra Simfònica del Vallès o la Orquestra de Cambra Catalana.

En Pau Zabala és professor de piano i llenguatge musical. Té el títol superior de piano del Conservatori Superior de les Illes Balears. Ha estudiat piano jazz al Taller de Músics de Barcelona i ha estat el pianista dels grups Counting Off Group i Jazztembé.

La Marta s’ha incorporat per substituir a en Josep Bofill i en Pau per ocupar la plaça de l’Eneida Ruscalleda, dos professors que emprenen nous projectes professionals i als quals agraïm la dedicació i professionalitat de tots aquests anys.

Amb aquestes dues noves incoporacions, el Claustre de l’EMMB estarà format aquest curs 2017-2018 per 27 professors/es.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s