De gener a juny… nova proposta de cursos formatius a l’Ateneu – CMEM

La programació de cursos formatius que ofereix l’Ateneu – CMEM s’amplia i es diversifica per al primer semestre de 2018. Com a novetats, destaquen els tallers d’ukelele, de Música a l’embaràs, i el Taller familiar Toc and roll, una app moderna i creativa per a crear cançons.

Originari de Hawaii i semblant a una guitarreta de quatre cordes, l’ukelele ha captivat intèrprets d’arreu del món d’estils ben diversos. Pablo Serna serà el professor encarregat d’impartir el Taller d’ukelele, dirigit a un públic general així com a mestres, educadors, monitors i animadors. El taller serà els dilluns de 20 h a 21 h, del 29 de gener al 16 d’abril. Cal portar uklele soprano, concerto o tenor.

Per altra banda, en la programació del primer semestre de 2018 s’inclou el Taller familiar Toc and roll, que imparteixen talleristes de l’ambiciós projecte Minimúsica, que han fet néixer una app moderna i creativa per a crear cançons. Es tracta d’una aplicació pionera i premiada que permet que els nens i nenes puguin compondre els seus propis temes musicals i desenvolupar la creativitat de manera fàcil, divertida i espontània. El taller ha passat pel Primavera Sound i pel Mobile World Centre, entre d’altres, i ara es podrà viure i experimentar a Banyoles. Està dirigit a nens i nenes de cinc a deu anys acompanyats d’algun o alguns familiars. Serà el dissabte 24 de febrer, de 10:30 h a 11:30 h.

També com a novetat, Mireia Monterde Mamacrea oferirà la sessió Música a l’embaràs, un taller per a connectar amb el nadó a través de l’art. Basat en les dinàmiques de consciència corporal, en el moviment lliure i en la musicoteràpia, es treballa la veu, el moviment i la relaxació a través de la música. Serà el dissabte 5 de maig de 10 h a 13 h, i segueix l’objectiu d’aconseguir un major benestar físic, mental i emocional així com un augment de confiança i de conscienciació de l’embaràs.

La mateixa Mamacrea amplia i consolida el curs Música i moviment en família, amb un nou grup els divendres a la tarda. L’objectiu d’aquesta proposta és enfortir i afavorir el vincle emocional entre la mare/pare i el nadó a través de la música. Es fa a través de cançons, jocs de falda i moixaines, danses i audicions, jocs musicals i manipulació d’instruments, a través dels quals els nens i nens veuen afavorit el seu desenvolupament motriu, sensorial, emocional i social, mentre que els pares i mares descobreixen una nova manera de comunicar-se amb els fills. El curs serà de gener a maig i comptarà amb dos grups, els dijous, de 15:30 h a 16:15 h i el nou grup de divendres, de 17:30 h a 18:15 h.

Les inscripcions per als cursos ja estan obertes a través d’aquest enllaç o a la secretaria de l’Ateneu.

Podeu consultar tota l’oferta aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s