El primer disc gravat pels alumnes de l’EMMB ja és a l’Spotify!

El curs passat vam gravar un disc, el primer disc de l’EMMB. Va ser una gran experiència per a tots els alumnes de la Jove Orquestra de Banyoles i la Banyoles Big Band. Després d’uns mesos intensos de treball, vam tancar-nos a enregistrar com uns professionals. I el resultat va ser excel·lent, un bonic testimoni del nivell que han adquirit aquestes formacions de l’escola.

El disc, testimoni de tot aquest treball i il·lusió, es pot adquirir a la Secretaria de l’escola (6 €). Però ara també el podeu escoltar a l’Spotify i afegir a totes les vostres llistes de reproducció.Esperem que en gaudiu molt!

En aquest vídeo podreu conèixer el projecte d’enregistrament del curs passat:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s