Taller familiar Toc & Roll

Teniu músics a casa? Tenim una proposta per a ells/es!

Un taller per aprendre a gaudir de la premiada app Toc and Roll, una aplicació ideada perquè els nens puguin compondre les seves cançons i desenvolupar la creativitat de manera fàcil, divertida i espontània. Com si es tractés d’un estudi portàtil, Toc and Roll ofereix la possibilitat de barrejar diferents instruments en un multipistes virtual, afegir efectes, gravar la veu i compartir el resultat amb la resta del món.

Després de passar pel Mobile World Centre, el Primavera Sound i molts altres esdeveniments, s’oferirà a Banyoles un taller on els participants compondran en grup una cançó, l’editaran i la presentaran al grup. D’una manera intuïtiva i molt ràpida veuran com funciona el llenguatge musical, l’harmonia i el ritme.

Apunteu-los a aquesta activitat que tindrà lloc el dissabte 24 de febrer a les 10:30 h a l’Ateneu – CMEM. Hi haurà un premi per als guanyadors!

Taller dirigit a nens i nenes de 5 a 10 anys, aproximadament, acompanyats d’algun familiar (31 € família amb un fill/a – 36 € família amb dos o més fills/es. Descomptes per a alumnat de l’EMMB).

Inscripcions aquí o a la Secretaria de l’EMMB. No us en quedeu fora!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s