Obert el període de preinscripcions a l’EMMB

Avui dilluns 14 de maig s’ha iniciat el període de preinscripcions a l’Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB), que finalitzarà el divendres 15 de juny. Així, els nens i nenes a partir de 3 anys, així com els adults que ho desitgin, ja poden reservar plaça per al curs 2018-2019. El projecte educatiu de l’escola potencia la música en grup, en paral·lel amb l’estudi del llenguatge musical i les classes individuals d’instrument.  Aquí trobareu més informació.

La campanya d’aquest any juga a taral·larejar cançons amb els mots mama i papa. Aquí teniu una mostra de com sona… Animeu-vos-hi i pengeu els vostres vídeos a les xarxes amb les etiquetes #mamaapuntam i/o #papaapuntam!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s