“La classe va a concert” amb Morgat Morgat

L’Auditori de l’Ateneu acollirà, el dissabte 17 de novembre (21 h, Auditori de l’Ateneu), el concert del grup banyolí Morgat Morgat.

morgat morgatDesprés d’una temporada sense trepitjar els escenaris i de recloure’s a l’estudi, la banda banyolina Morgat Morgat reapareix aquesta tardor amb un segon disc, Orgull adolescent. Els seus components són Jordi Torrent, Narcís Torrent, Xavier Teixidor, Lluís Busquets i Ramon Prats.

En el marc d’aquesta proposta musical, i de l’activitat La classe va a concert, s’ha organitzat una trobada amb Morgat Morgat el divendres 16 de novembre a les 17:30 h, durant la qual la banda banyolina compartirà el seu nou repertori amb els estudiants, parlaran del seu procés de composició i conversaran sobre el nou disc.

Es tracta d’una activitat oberta a tot l’alumnat de l’escola i als seus familiars, però està especialment recomanada per als alumnes de guitarra, combo, cambra, conjunts instrumentals i tots els alumnes de més de 10 anys que ho han treballat a l’assignatura de llenguatge musical, així com alumnes adults interessats.

Si esteu interessats a assistir-hi només cal que ho confirmeu a Secretaria, trucant al 972 576 049 o bé a emmusica@ajbanyoles.org abans del mateix divendres a les 16 h.

Des de l’EMMB us encoratgem a participar a activitats com aquesta incloses al programa La classe va a concert, ja que són experiències interessants, propostes que completen l’educació musical i que vinculen la programació de l’Auditori amb la formació rebuda de l’escola.

Venda d’entrades pel concert a: http://cultura.banyoles.cat/ (recordeu que l’alumnat de l’EMMB té un 20% de descompte en la compra d’entrades).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s