Casal d’estiu d’arts escèniques 2017

L’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Banyoles organitzaran aquest 2017, per segon any, un casal d’estiu d’arts escèniques en el qual nens i nenes d’entre P4 i 2n d’ESO participaran en el muntatge i posada en escena d’un musical.

Viuran en primera persona les fases d’un procés de creació teatral: la idea, el guió, la definició de personatges, l’escenografia, el maquillatge, la coreografia, la difusió, etc. I, per acabar… assajos, nervis i molta il·lusió davant del resultat final que serà un espectacle que integrarà música, teatre i dansa. Que comenci!

El casal es desenvoluparà en grups per edats de la mà de professionals del sector de la música, el teatre i la dansa. Cada setmana es treballaran les diferents disciplines transversalment d’una manera divertida i creativa. Al mateix temps, es realitzarà alguna activitat extraordinària que complementarà la proposta setmanal (sortides, jocs, gimcanes, visites cultural o tallers).

Més enllà de les aptituds escèniques, el casal també té com a objectiu promoure la convivència, la cohesió i el treball en equip.

QUECOMENCI_2017_diptic_interior1.jpg

 QUE COMENCI 2016:

casal ultim dia

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

—————————————————————————-

LLEURE PER A TOTHOM

LOGO lleure

Lleure per a Tothom és una proposta de lleure creada de manera compartida per l’Ajuntament de Banyoles, les entitats educatives que s’hi comprometen, i la ciutadania. Lleure per a tothom és un projecte que pretén fomentar la interculturalitat i la cohesió social a través de l’educació en el lleure.

Anuncis