Josep Juan Pomés

Josep Juan Pomés, professor de trompeta

Josep Juan PomésTítol Superior de Trompeta (Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona). Formació permanent en diversos cursos de Música Clàssica (ESMUC) i en Moderna i Jazz (Aula de Música de a Fundació del Liceu; Tallers de Músics).

Trompeta solista de l’Orquestra de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Col·labora amb l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Simfònica del Vallès, l’Orquestra del Teatre Lliure, la Filarmónica de Gran Canaria, entre d’altres.

Ha participat en espectacles musicals com Sweeney Todd (dir. Mario Gas); Cabaret; Mar i Cel, Mikado i Into the Woods (Dagoll Dagom) i amb la companyia del Teatre Romea en La Ópera de cuatro Cuartos de B. Brecht. Trompeta de la Big Band del Taller de Músics de Barcelona acompanyant en diferents concerts al pianista de jazz Tete Montoliu.

És també professor de trompeta i director de la Big Band de l’Escola Municipal de Música d’Arenys de Mar i d’Arenys de Munt i professor de trompeta a l’Escola Municipal de Música de Girona.

Anuncis