Toni Vega

Toni Vega, professor de guitarra i de cambra

toni-vegaTitulat superior de música clàssica i contemporània en l’especialitat de guitarra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Estudis superiors de composició, harmonia, contrapunt, orquestració, instrumentació i formes musicals cursats al Conservatori Superior de Música d’Oviedo (Astúries). Iniciació a la tècnica, estil i repertori de la guitarra flamenca. Master Class de tècnica i interpretació de guitarra clàssica i de guitarra moderna. Tècniques de grabació i post producció, tecnologia musical i Film Scoring.

Com a intèrpret, realitza diferents recitals de guitarra clàssica i contemporània com a solista, música de cambra i formant part de l’Orquestra de Guitarres del Liceu. Treballa en diferents formacions orquestrals de ball i grups de pop-rock a Catalunya i Astúries. Intèrpret, compositor i arranjador del grup de pop-rock asturià Stukas, del 1998 al 2002, enregistrant diferents treballs discogràfics.

Actualment compagina la tasca de professor de guitarra clàssica i guitarra moderna en diferents escoles amb nombrosos projectes com a intèrpret i arranjador musical.

Anuncis